Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Caramel liquide
25 min
Foie gras de canard
72 godz.
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Sauce au caramel
1h 30min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Sous-vide magrets de canard
2h
Chutney d'oignon rouge
24h
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Yaourt nature au Varoma
12h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min