Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel liquide
35min
Foie gras de canard
72hod.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Caramel liquide
25 min.
Yaourt nature au Varoma
12h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min