Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Remoulade
10min
Reibekuchen
45min
Zwiebelkuchen
2 Std. 15 Min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Linsensuppe
8h 45min
Sauce Hollandaise
15min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2u.
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Salatsauce Sylter Art
48u.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min