Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Eierstich
25 Min
Zwiebelkuchen
2h 15 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2hod.
Bayerische Creme
8 Std.
Döppekooche
1h 30min
Remoulade
10 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Linsensuppe
8h 45min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Reibekuchen
45 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min