Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Reibekuchen
45min
Rheinischer Döppekuchen
1hod. 50min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Remoulade
10 Min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Döppekooche
1hod. 30min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h