Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blätter Gelatine
- 100 g Zucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 300 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herrencreme
4h 25min
Zabaglione al Prosecco
15min
Glühweinsabayon
10 min.
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Weincreme
5 Std. 40 Min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Zabaglionelikör
20 λεπτ.
Zabaglione
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min
Eierlikörmousse
8h 30min
Damencreme
5 Std. 20 Min