Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ Vanilleschote
- 4 Eigelb
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione al Prosecco
15min
Glühweinsabayon
10 min.
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Karamell-Parfait
7 Std.
Pfirsich-Wein-Creme im Glas (vegan)
2ωρ. 15 λεπτ.
Klassische Zabaglione
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Eierlikörmousse
8h 30min
Zitronencreme
10 godz.