Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 170 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 450 g orta yağlı dana kıyma, 5-6 parçaya bölünmüş
-
70
g beyaz şarap, sek
veya 70 g kırmızı şarap, sek - 370 g domates püresi
- 50 g domates salçası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- ½ - 1 tk kuru kekik
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 958.8 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Midyeli Penne
1 Std. 5 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Dana Etli Bolonez
45 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Mantarlı Risotto
40 Min
Mojito
10 Min
Karides Sote
10 Min