Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 170 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 450 g orta yağlı dana kıyma, 5-6 parçaya bölünmüş
-
70
g beyaz şarap, sek
veya 70 g kırmızı şarap, sek - 370 g domates püresi
- 50 g domates salçası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- ½ - 1 tk kuru kekik
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 958.8 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar
1h 20min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3hod. 25min
Dana Etli Bolonez
45 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Çilekli Yulaf Lapası
20 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Peynirli Karides Tava
35min
Domatesli Risotto
30 min
Pesto Sosu
15min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30 min