Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 170 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 450 g orta yağlı dana kıyma, 5-6 parçaya bölünmüş
-
70
g beyaz şarap, sek
veya 70 g kırmızı şarap, sek - 370 g domates püresi
- 50 g domates salçası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- ½ - 1 tk kuru kekik
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 958.8 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45 Min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 Min
Sebze Suyu
3h 15min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Bolonez Soslu Lazanya
2 Std. 30 Min
Mojito
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min