Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base de masa para el tamal
- 80 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de sal fina
- 400 g de harina de maíz nixtamalizado, para tamal (p. ej. Maseca®)
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- 550 g de agua
Mole con pollo
-
150
g de mole negro, en pasta
veya 100 g de mole negro, en polvo - 300 g de pechuga de pollo, sin piel, sin huesos y en cubos medianos
- 1600 g agua
- 20 hojas de maíz, secas, hidratadas por 1 hora
- 10 bolillos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2163 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 987 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tamales oaxaqueños
2小时
Tamales Verdes
2h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2小时
Polvo de chile piquín para sazonar
10min
Mixiotes de carnero
13h 30min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Tamales
1h 40min
Ponche
40min
Pambazos CDMX
2h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Mole de olla
35min