Guajolota de mole (torta de tamal)

Guajolota de mole (torta de tamal)

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
10 porciones

Malzemeler

Base de masa para el tamal
  • 80 g de manteca de cerdo
  • 1 cdita de sal fina
  • 400 g de harina de maíz nixtamalizado para tamal (p. ej. Maseca®)
  • 1 ½ cdita de polvo para hornear
  • 550 g de agua
Mole con pollo
  • 150 g de mole negro en pasta
    100 g de mole negro, en polvo
  • 300 g de pechuga de pollo sin piel, sin huesos y en cubos medianos
  • 1600 g agua
  • 20 hojas de maíz, secas hidratadas por 1 hora
  • 10 bolillos

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 987 mg
Protein 18 g
Kalori 2163 kJ / 515 kcal
Yağ 15 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 77 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...