Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
veya 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1891.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
El brioche de Paco Torreblanca
9 godz.
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4óra 45p
Brandada de judías blancas
10 min
Empanada integral con algas y pulpo
1h 30min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Paella del senyoret
1h 30min
Pizza gorda con masa crujiente
1h 30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min