Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras en almíbar
1h 40 min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2sa 5 dk
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Paté de higaditos al oporto con higos
5sa 15 dk
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10 Std.
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 godz. 10 min
Peras al vino tinto
3h 20min
Pastel de queso crema y arándanos
6h 40min
Caramelo líquido oscuro
35 min