Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de membrillo casero
7h
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Mermelada de naranja y zanahoria
40 min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 Std.
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Ajos confitados a las hierbas
45 min