Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 15.2 g
- Sodyum
- 258 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std. 10 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Ratatouille di verdure sottovuoto
1 Std.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min