Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 15.2 g
- Sodyum
- 258 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min