Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Coq au vin
2 Std.
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std. 30 Min
Ossobuco
1sa 20 dk
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1sa 20 dk
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1 Std.
Rotwein-Ente mit Feigen
50 dk
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min