Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4u. 35min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Kalbstafelspitz
50 min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 Std. 30 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min