Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g óleo vegetal
veya 10 g azeite - 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 350 g de chalota
25min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20 min
Saltear 250 g de chalota
20 min
Saltear 300 g de cebola
Değerlendirme yok
Arroz agulha
35min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Saltear 200 g de cebola
20 min