Cihazlar ve Aksesuarlar
Refogar 350 g de chalota
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 dose
Malzemeler
-
10 g azeiteóleo vegetal10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dose
Sodyum
45 mg
Protein
5 g
Kalori
1194 kJ /
285 kcal
Yağ
24 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Refogados
12 Tarif
Portekiz
Portekiz
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 dk
Cozer 250 g de brócolos
20 dk
Arroz agulha
35 dk
Saltear 200 g de alho-francês
20 dk
Refogar 250 g de chalota
25 dk
Refogar 200 g de cebola e alho
20 dk
Saltear 200 g de cebola e alho
20 dk
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 dk
Refogar 200 g de cebola
25 dk
Refogar 200-300 g de cebola
20 dk
Saltear 300 g de cebola
20 dk
Saltear 200 g de cebola
20 dk