Cihazlar ve Aksesuarlar
Saltear 350 g de chalota
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 dose
Malzemeler
-
azeite10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dose
Sodyum
45 mg
Protein
5 g
Kalori
1194 kJ /
285 kcal
Yağ
24 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Refogados
12 Tarif
Portekiz
Portekiz
Bunları da beğenebilirsiniz...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min