Cihazlar ve Aksesuarlar
Cashew-Vanille-Joghurt
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
8 Gläser
Malzemeler
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
40 - 60 g AgavensirupAhornsirup40 - 60 g
-
½ TL Agar-Agar, (für 0,5 l)Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
30 g ZitronensaftZitronensäure1 TL
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Glas
Protein
5 g
Kalori
712 kJ /
170 kcal
Yağ
11 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fermentieren
29 Tarif
Almanya
Almanya
Joghurt
8 Tarif
Avusturya
Avusturya