Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Torta alle bietole
3 Std.
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta pasqualina
2h 5min
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Brandacujun
45 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min