Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Torta de gee
1sa 30 dk
Torta salata bietole e uova
2sa
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 dk
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Torta alle bietole
3hod.
Torta salata di bietole
1sa
Riso in torta verde
1sa 30 dk
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2sa 20 dk
Torta pasqualina
2h 5 min
Torta salata di zucca e spinaci
1u. 50min