Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina di forza W330
veya 400 g di farina manitoba - 120 g di acqua fredda
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di malto d'orzo liquido
- 8 g di sale
Condimento e termine della preparazione
-
150
g di mozzarella di bufala a fette
veya 150 g di mozzarella fiordilatte a fette - 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine, a cubetti (2 cm)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di pomodorini a metà
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2560 kJ / 611 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1060 mg
Alternatif tarifler
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 godz. 30 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza con salame piccante
2 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h