Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 687.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Semolino dolce
1 Std.
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Frittelle di mele
40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Bagna cauda
35 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Bonèt
2h
Antipasto piemontese
25 min