Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 687.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Cocotte persi pien
1h
Risotto timo e toma
35min
Panissa vercellese
35min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta al formaggio
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 phút
Sformatini ai porri
55min
Bagna cauda
35min
Bonèt
2h
Semolino dolce
1h