Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Karbonhidrat
- 0.02 g
- Yağ
- 63.05 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1h 15min
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55 Min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa verde
40min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa tonnata
20 Min