Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
½
cubetto di lievito di birra fresco (12-13 g)
veya ½ bustina di lievito di birra disidratato (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20
g di olio di oliva
veya 20 g di strutto - 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane rustico
2h
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane alla birra
4h 55min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min