Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grammi
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.
Panini rosette
23h 20min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane alla birra
4h 55min
Pane pugliese
29h 20min