Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grammi
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane di patate
3 Std.
Pane al rosmarino
10h 55min
Ciriola romana
10u. 50min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane barese
6h 15min