Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
veya 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta marmorizzata
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta frolla
1h 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Torta di rose
2 Std.
Danubio dolce al cioccolato
6 Std.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Plumcake ripieni al gianduia
50 dk
Panini napoletani
5h 20min