Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
veya 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta marmorizzata
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Torta di rose
2h
Tortano speck e fontina
2h
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Panini napoletani
5h 20min