Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pane rustico
2 godz.
Pan brioche integrale
21h 45min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Piadina romagnola
15 Min
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2 godz.
Treccia alla cannella
3h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Torta frangipane
1h 25min