Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Pane rustico
2 godz.
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Pane al latte
2j 20 menit
Treccia di pan brioche ripiena
2j 20 menit
Piadina romagnola
15 dk
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2 godz.
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Pasta brisée
10 Min