Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa
Gatto di patate
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
veya 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Danubio salato
3 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.