Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au safran de Mund
45 Min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Salade de poivrons
20min
Nœud au lard
2h 10min
Lasagnes classiques
2h
Bananes à la sauce coco-cannelle
30min
Choco-praliné abricot
Keine Bewertungen
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Polenta
1 Std.
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Ragoût aux lentilles
1 Std. 30 Min