Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
veya 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 678.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla cacciatora
50 dk
Trippa in umido
1hod. 10min
Trippa in bianco alla napoletana
1sa 30 dk
Trippa in rosso con patate
1sa 30 dk
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio stufato
1hod. 10min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min