Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
veya 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 678.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Costine in umido
1h 20 min.
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min.
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa in umido
1h 10 min.
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min.
Pollo alla cacciatora
50min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min.