Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, nach Geschmack
- 10 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst,
veya 40 g Zitronensaft, frisch gepresst - ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Wasser
- 500 g Riesencrevetten, roh, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Riesencrevetten mit Schale)
- Salz nach Geschmack
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
veya 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchelknolle, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Salade niçoise
40 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Crevetten süss-sauer
1h 15 min
Zitronenpoulet
50 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Grünes Poulet-Curry
55 min