Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 400.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Pici all'aglione
1h 25min
Crostini con crema di milza
1u.
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Bozza pratese
2h 45min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7 Std.
Castagnaccio
1u.
Paté di fegatini
30min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min
Pappa al pomodoro
35 min