Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
veya balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 938.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45 min
Chicken Tagine
25 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Venison and Potato Goulash
50 min
Beef with Mushrooms
30 min
Goulash soup
2h 35min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Stew
50 min
Peking Chicken
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min