Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
veya balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 938.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Noodle Soup
25min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Mexican Chicken Soup
40min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Değerlendirme yok
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Apple Marinade
Değerlendirme yok
Curried Sausages and Lentils
1h
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Venison and Potato Goulash
50min