Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
balsamic vinegarChinese black vinegar (see tip)15 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
938.1 mg
Protein
13.4 g
Kalori
1374.3 kJ /
328.5 kcal
Yağ
13.2 g
Lif
7.1 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
43.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
No Gluten, No Problem!
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Değerlendirme yok
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Seafood Pozole
1sa 15 dk
Seafood Rice
1sa 15 dk
Curried Prawns with Rice
1sa
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1sa
Ratatouille
40 dk
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 dk
Minestrone
45 dk
Scotch Broth
1sa
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1sa 50 dk
Lentil and Bacon Soup
8sa 55 dk