Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
veya balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 938.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Janek's Chicken Soup
2h
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Cottage pie
1h 15 min
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Layered Chicken Dinner
1h 45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min