Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 4 œufs
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1200 g d'eau
- 3 c. à café d'huile d'arachide
- 160 g de riz basmati
- 2 gousses d'ail
- 25 - 30 g de gingembre, frais, en fines lamelles
- 2 échalotes
- ½ - 1 piment vert, frais, épépiné, selon les goûts
- 150 g de champignons de Paris, blancs, frais, en tranches (5 mm)
- 150 g de poivron vert, en lamelles (1 cm)
- 150 g de poivron rouge, en lamelles (1 cm)
- 200 g de petits épis de maïs, en conserve
- 80 g de pousses de soja, fraîches
- 25 g de sauce de soja
- ½ bouquet de coriandre, fraîche, hachée, pour décorer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1532 kJ / 363 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal
40min
Nouilles udon aux legumes
40min
Paella aux haricots rouges
55min
Risotto aux poivrons
35 min
Curry de légumes à l'indienne
1h 10min
Nasi goreng
50 min
Curry de lentilles
50 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 godz.
Légumes Biryani
50 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Caponata de lentilles
1 godz.
Curry de légumes et tofu
1 godz.