Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Muscheln mit Sahnesauce
30p
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15p
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Riesengarnelen in Cognac
20p
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Tatar
10min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Vitello Tonnato
48óra