Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4 Std.
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Filoncini di semola
4 Std.
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane bianco
3h