Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Mini cheesecake salate al basilico
3sa 30 dk
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Bicchierini di red velvet (per 2 persone)
2h 40min
Conserva di pomodori
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Gelato al Parmigiano reggiano
10sa 40 dk
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Baci di dama salati al formaggio
1h