Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 51.5 mg
Alternatif tarifler
Yogurt
12 godz.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt
12 godz.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt alla stracciatella
14h 20 min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min