Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 51.5 mg
Alternatif tarifler
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Yogurt
12h
Yogurt
12h
Yogurt alla stracciatella
14sa 20 dk
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8j