Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1750 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
- 150 g de lardons fumés
- 2 filet d'huile d'olive
- 300 g de champignons surgelés, en mélange
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 c. à soupe bombée de miel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Cannellonis à la ricotta
55 Min