Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 25.18 g
- Karbonhidrat
- 6.41 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 1.88 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2h
Axoa d'agneau
55min
Sauté de porc au curry
1 godz.
Veau Marengo
55min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Osso-buco
1h 20min