Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 25.18 g
- Karbonhidrat
- 6.41 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 1.88 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estouffat toulousain
2h
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 Min
Axoa d'agneau
55min
Veau Marengo
55min
Porc vindaloo
2 godz. 30 min
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Le chiard aux poutines
1 Std. 35 Min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.