Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porc aigre-doux à la purée
40min
Côtes de porc fermier et aubergines
1 Std. 15 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Estouffat toulousain
2 Std.
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Mijoté de porc au paprika
40min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min