Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de raisins secs
- 80 g de rhum ambré
- 120 g de lait
- 170 g de beurre, coupé en petits dés, et 20 g pour le moule
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 100 g d'amandes décortiquées, avec leur peau
- 1 c. à soupe bombée de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Stollen
3 godz. 45 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Butterbredele
2h 30min
Manneles
1 godz. 30 min
Spritzbredele
25 min
Streusel
2h
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min