Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 750 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1885 kJ / 450 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 8.9 g
Alternatif tarifler
Bohneneintopf
40 λεπτ.
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 λεπτ.
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1hod.
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1hod.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 λεπτ.
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1hod.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Graupensuppe
1hod.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 λεπτ.