Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g festkochende Kartoffeln
- 600 g Rosenkohl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Bohneneintopf
40min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Bunte Bohnensuppe
50min