Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g festkochende Kartoffeln
- 600 g Rosenkohl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohneneintopf
40min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Hühnertopf à la Frikassee
1 godz. 15 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min