Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 700 g Wirsing, ohne Strunk, in groben Stücken
- 400 g Bratwurst, roh
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Möhren, in Stücken
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 474 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40 Min
Graupensuppe
1h
Bohneneintopf
40 Min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1h 20min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h