Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 700 g Wirsing, ohne Strunk, in groben Stücken
- 400 g Bratwurst, roh
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Möhren, in Stücken
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 474 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohneneintopf
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Graupensuppe
1h