Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Möhren, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
500
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
veya 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft - 300 g Mett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohneneintopf
40 λεπτ.
Erbsen-Möhren-Eintopf
1hod.
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 λεπτ.
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1hod.
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1hod.
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1hod.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 λεπτ.
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10 min
Die Familiensuppe
30 λεπτ.
Graupensuppe
1hod.
Möhren-Kohlrabi-Topf
50 min