Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 418 kJ / 45 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Bierbrot
2hod.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30 min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Dunkles Landbrot
4h
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Graubrot
2hod.
Sesambrot
2hod.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min