Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 418 kJ / 45 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Sesambrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Bauernbrot
2h 20min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Bierbrot
2 Std.
Roggenmischbrot
1h 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min