Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 418 kJ / 45 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3h
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Sesambrot
2h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Graubrot
2h
Bauernbrot
2u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min