Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Öl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfisch, ganz, mittelgross, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Crevetten, roh, geschält, gross
- 100 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Streifen (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Crevettencurry
35min
Stroganoff
45min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Indisches Lammcurry
1hod. 30min
Coq au vin
2h
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8sa 10 dk
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Grünes Poulet-Curry
55 Min