Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Lif
- 13.6 g
Alternatif tarifler
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Boeuf Bourguignon
3óra 30p
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4óra 15p
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min