Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Lif
- 13.6 g
Alternatif tarifler
Mini-Rouladen
3h 30 min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Naturjoghurt
12 godz.
Boeuf Bourguignon
3h 30 min.
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4u. 15min
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Bolognese classico
5 Std.