Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Sauerbratenragout
49h
Sauerbraten
72h
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Spargelragout mit Pute
1h 10 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45 min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1hod.
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Gulaschsuppe deluxe
2hod.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min