Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53sa
Bratenpaste
3 Std.
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Bolognese classico
5 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min