Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 140 g water
-
300
g chapati flour
veya 300 g bread flour (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours) - 30 g ghee
- 15 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Potato Filling
- 10 g fresh coriander leaves
- 50 g onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired, to taste
- 20 g ghee, plus extra for frying
- ¼ tsp cumin seeds
- 1 tsp amchoor (mango powder)
- 150 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 80 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kheer with Dark Chocolate Topping
2h 50min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1h 30min
Sambhar
1h 5 min
Chai masala
15 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Puri
35 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Dhokla
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Masala Chai
15 min