Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane veloce
1u. 15min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia con pomodori
40min
Pane paesano
3h
Pane ticinese
1 godz. 50 min
panini al latte
2 godz. 5 min