Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
veya 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane vodese con croce
13h 30 min
Grissini
2h
Pane alle olive
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane paesano
3h
Pane di frumento e farro
12h
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane integrale al vapore
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane bigio in casseruola
2h 25min