Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
veya 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane di frumento e farro
12h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2h 20min
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pane paesano
3 Std.