Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
veya 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane di segale vallesano
10h
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane paesano
3 Std.
Cake al limone sofficissimo
1h 30min