Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g farina per pane
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
panini al latte
2h 5min
Pane rustico
2 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2h 20min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane per toast
3 Std.
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pane ticinese
1h 50min